American Journal of Enology and Viticulture
VOLUME 25(2014)
No.1
巻頭随想 (ESSAY)
日本ブドウ・ワイン学会札幌大会によせて ~道産ワイン懇談会とASEV JAPAN~
勝井 勝丸
p. 3
Katsumaru KATSUI; On the Occasion of ASEV JAPAN 2014 Annual Meeting in Sapporo
研究報文(Original Papers)
市販乳酸菌スターターを用いたマロラクティック発酵試験[Research Note]
恩田 匠・小松正和・中山忠博
p. 4-7
Takumi ONDA, Masakazu KOMATSU, and Tadahiro NAKAYAMA; Malo-lactic fermentation tests using commercial starter cultures of lactic acid bacteria [Research Note
学術情報
日本ブドウ・ワイン学会2013年大会の開催報告
澤邊 昭義・斉藤 史恵
p. 8-10
Akiyoshi SAWABE and Fumie SAITO; Reports of 2013 ASEV JAPAN
ASEV論文の概要(Vol. 64, No. 2 & 3)
No.3
研究報文(Original Papers)
Extraction of Proanthocyanidins during Fermentation of Muscat Bailey A and Cabernet Sauvignon Wines
Tohru Okuda, Seiji Furuya, Eri Inoue, Yukinori Chikada, Marie Ichikawa,Fumie Saito, and Masashi Hisamoto
p. 90-96
学術情報
2014年 65th ASEV National Conference:Viticulture一般講演およびWinemaking for Challenging Environments Symposium出席報告
塩崎 修志
p. 97-101
Shuji SHIOZAKI; Reports of 65th ASEV National Conference 2014
日本ブドウ・ワイン学会2014年大会の開催報告
澤邊 昭義・斉藤 史恵
p. 102-104
Akiyoshi SAWABE and Fumie SAITO; Reports of 2014 ASEV JAPAN
日本ブドウ・ワイン学会西日本地域研究会 第10回研究集会に参加して
野村 憲司
p. 105
Kenji NOMURA; Reports on 10th Meeting of the Western Division of ASEV Japan Chapter
日本ブドウ・ワイン学会西日本地域研究会 第11回研究集会に参加して
角 京香
p. 106
Kyoka SUMI; Reports on 11th Meeting of the Western Division of ASEV Japan Chapter